Heb je recent je doctoraatstitel succesvol verdedigd in ingenieurs- of exacte wetenschappen? Wens je je carrièremogelijkheden uit te breiden via een postdoc?
 

Postdoctoraat @ VITO

 

Wij bieden een schitterende onderzoeksomgeving op de interface tussen de academische onderzoekswereld en de toepassingsgerichte industrie.

Bekijk het postdocoverzicht van onze huidige beschikbare posities als postdoctoraat.

VITO lanceert op regelmatige basis een oproep voor kandidaten, die als postdoc-onderzoeker onderzoek willen verrichten dat het strategisch onderzoek van VITO ondersteunt. Er zijn verschillende mogelijkheden:

VITO steunt kandidaten die reeds een doctoraat gehaald hebben en die zich kandidaat willen stellen voor een beurs in het kader van Marie Sklodowska-Curie, of voor een andere toelage. Internationale uitwisselingen zijn hierbij een troef.

Op 21/03/2013 tekenden FWO en VITO een protocol om samen 2 extra postdoc-mandaten te financieren bovenop de FWO-mandaten die jaarlijks worden toegekend. Deze procedure start via een klassieke aanvraag voor een FWO postdoc-mandaat. Kandidaten die hoog genoeg gerangschikt zijn en waarvan het onderzoeksvoorstel zich situeert in een voor VITO strategische domein, kunnen zich bij VITO kandidaat stellen om hun onderzoek bij VITO uit te voeren. Meer info
 

Deel dit artikel