Schrijf je in voor de 2-daagse train-the-trainer module op 22 & 23 november en word zelf een Risk&RACE spelbegeleider!

Om ondernemers wegwijs te maken in de mogelijkheden die de circulaire economie te bieden heeft, ontwikkelde VITO een spannend en leuk bordspel: Risk&RACE. Het spel laat spelers kennismaken met ondernemerschap, strategieën voor grondstoffenefficiëntie en circulaire bedrijfsmodellen. En natuurlijk is het ook gewoon leuk en uitdagend, zoals een spel hoort te zijn. Het spel werd uitgebreid getest bij ondernemers, bedrijven en studenten.

Risk&RACE is nu beschikbaar voor een breder publiek via een train-the-trainer module. Bent u lesgever, trainer of consultant, of sta je binnen uw bedrijf in voor de opleiding en bijscholing van medewerkers en is circulaire economie één van je werkgebieden? Schrijf je dan zeker in voor onze 2-daagse train-the-trainer module en word zelf een Risk&RACE spelbegeleider! Tijdens de training leer je de basisprincipes van circulaire economie en krijg je een grondig inzicht in hoe deze in het Risk&RACE spel werden verwerkt. Je leert hoe je een spelworkshop kan opzetten en begeleiden en hoe je de naverwerking kan aanpakken om studenten, medewerkers of klanten een optimale leerervaring mee te geven.

Na de training ontvang je een spelset Risk&RACE en een certificaat dat je toelaat om Risk&RACE zelf te gebruiken in je activiteiten.

Meer informatie over de geplande Risk&RACE trainingen is te vinden op onze website riskandrace.vito.be/events. Daar kan je je eveneens registreren. Tot 15 oktober kan dit aan een gereduceerd tarief!