Het nieuwe raamcontract is voor 7 jaar gegund en heeft een veel bredere scope op gebied van technologieën, vendoren en mogelijke afnemers.

Naast Vlaamse overheidsinstellingen kunnen nu ook alle politie- en brandweerzones, universiteiten en hogescholen, lokale en provinciale besturen, nutsbedrijven en ziekenhuizen gebruikmaken van het VITO-raamcontract “Datacenters”.

Zo kunnen zij ICT-oplossingen bestellen zonder lastenboek terwijl ze genieten van de beste prijzen in de markt. VITO bewaakt deze namelijk mee en zorgt ook voor de overkoepelende governance. Anderzijds kunnen ze ook beroep doen op het gratis presales-advies en de onafhankelijke vendorselectie van Securitas – deze gaat als ICT-partner werkelijk aan de zijde staan van de afnemers.

Om deze uitgebreidere werking van het raamcontract in goede banen te leiden werd vandaag het VITO-Securitas portaal www.vito-securitas.be geopend, waar mogelijke afnemers zich verder kunnen informeren en registreren. Dit portaal zal het kloppend hart vormen van de VITO-Securitas raamcontract community.

De samenwerking tussen VITO en Securitas loopt al meer dan 5 jaar via het vorige raamcontract. Het nieuwe raamcontract is voor 7 jaar gegund en heeft een veel bredere scope op gebied van technologieën, vendoren en mogelijke afnemers.

Contact:
+32 14 33 51 79