Je zoekt een partner om een businessidee op de markt te brengen?  We bieden onze expertise aan in alle fasen van de ontwikkeling van jouw bedrijf of product. Gaande van het uitwerken van prototypes tot het zoeken van de juiste partners en het vinden van de meest optimale kapitaalmiddelen zodat je jouw kansen op de markt kan maximaliseren. Onze doelstelling is simpel, we maken van jouw idee een succesvolle, nieuwe start-up. We injecteren kennis en intellectueel eigendom in de economie.

Licenties

VITO heeft een uitgebreid aanbod aan innovaties en patenten. We transfereren know-how over de technologie naar je bedrijf en geven een licentie op het gebruik van de technologie en de patenten. Exclusieve en niet-exclusieve licenties zijn mogelijk.

Slim warmtenet met Vlaamse en Zweedse knowhow

Vlaamse technologie voor complexe bodemsanering

DroneGrid verwerft VITO-beeldverwerkingstechnologie

Cozie en EnergyVille/VITO lanceren Homefit

In Heerlen is de watertemperatuur met 28 °C relatief laag, in Växjö is het water warmer, want daar gebruiken we warmtekrachtkoppeling op houtsnippers en -pellets. De samenwerking tussen VITO/EnergyVille en NODA past in STORM, een Horizon 2020-project om warmtenetten intelligenter te maken. Tegen eind 2018 zou onze technologie marktrijp moeten zijn.

 

Markus Bergkvist
NODA

Spin-off

Om VITO-technologie naar de markt te brengen, worden nieuwe bedrijven opgericht. Door VITO-medewerkers of externe ondernemers. We begeleiden het volledige traject, van initieel idee, de eerste marktverkenning, het opstellen van een business plan, het financieel plan tot het zoeken van kapitaal.

Laser Cladding Venture

UniFly eerste drone management-platform voor drone-industrie

Activ84Health

APEMCO brengt VITO’s plasmatechnologie naar de markt

Lancering Blue Foot Membranes® met € 2,5 miljoen startkapitaal voor efficiënte waterzuivering

iFLUX levert sleutel tot efficiëntere bodemsanering

We maken gebruik van onze eigen, gepatenteerde technologie. Samen met een erkende bodemdeskundige stellen we een monitoringsplan op dat de waterflux bepaalt. Na de meetcampagne analyseren en interpreteren wij deze data, die vaak cruciaal zijn voor de deskundige om risico’s correct in te kunnen schatten en om de meest efficiënte saneringstechniek toe te passen.

Tim Op ’t Eyndt
Managing Director, iFlux