Ben je een commercieel talent en heb je bovendien affiniteit met technologie, wetenschap en beleidsadvies? Dan hebben we jou nodig om onze strategie te  realiseren en impact te creëren. Door nieuwe businessopportuniteiten te ontwikkelen, de markt in kaart te brengen en te luisteren naar de behoeften van de industrie zorg je voor de valorisatie van ons onderzoek in samenwerking met onze experten.

Beschikbare jobs

Commercieel Directeur Laser Cladding Venture (LCV)

Business Development & Sales
Beschrijving: 

LCV is een innovator op het gebied van lasercladding. Deze geavanceerde productiemethode wordt gebruikt voor geavanceerde slijtage- & corrosiebescherming. Tevens wendt LCV deze techniek aan voor 3D-printing. LCV richt zich op focusmarkten zoals de process-, en staal- en mechanische industrie. LCV is een kmo-scale-up, ontstaan uit VITO, met een duidelijke visie en bestaat uit een dynamisch team van getalenteerde ingenieurs. We zijn gevestigd in Oudsbergen. Om onze organisatie te versterken zijn wij op zoek naar een Commercieel Directeur.

  • Je verkent en ontwikkelt zelfstandig markten om LCV verder uit te breiden. (de doelgroep ligt hier voornamelijk in de mechanische industrie)
  • Je bouwt op eigen initiatief de commerciële activiteiten verder uit.
  • Je bent lid van het directiecomité.
  • Je rapporteert aan de algemeen directeur
  • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop budgetten op en werkt ze uit.

Als Business Developer probeer ik deuren te openen, zodat onderzoekers in contact komen met bedrijven die een specifieke nood hebben aan R&D expertise.

Kristel Boonen
Business Development Manager

Niet gevonden wat je zocht? Wij zijn steeds op zoek naar toptalent? Solliciteer spontaan zodat we je kunnen contacteren zodra we een geschikte vacature hebben.

HR assistant
+32 14 33 55 72