Jobs

Your knowledge creates impact

Bij VITO streven we naar een maatschappij waarin duurzaamheid de norm is. We werken daarvoor wereldwijd aan projecten die een impact hebben op de transitie naar een duurzame samenleving. We innoveren met technologische oplossingen en delen actief onze kennis met bedrijven en overheden. Wil jij mee het verschil maken? Solliciteer dan voor een van onze jobs.

30 openstaande vacatures om te ontdekken.
Slanted Right

CONFERENTIE AQUACONSOIL

DUURZAAM GEBRUIK EN MANAGEMENT VAN BODEM, SEDIMENTEN EN WATERVOORRADEN

Van 20 tot 24 mei 2019 is Antwerpen het epicentrum van de internationale bodemsaneringssector. AquaConSoil, Europa’s grootse conferentie over duurzaam gebruik en beheer van bodem en water gaat door in het Flanders Meeting and Convention Center Antwerp. Tijdens dit evenement ontvangen Vlakwa, VITO, OVAM en de Vlaamse bodemsaneringssector, samen met Deltares, ongeveer 800 bodemdeskundigen van over de hele wereld.

De conferentie rond het duurzaam management en het gebruik van bodem, sediment en watervoorraden brengt een mix van plenaire en parallelle sessies, workshops en excursies. Op 22 mei organiseert Vlaanderen twee specifieke evenementen: een matchmaking event en een themadag rond juridische en economische aspecten van het management van gecontamineerde gronden. 

Slanted Right
Luchtkwaliteit
Diepe geothermie
VITO voor KMO