Veerkracht door duurzaam innoveren

Bij VITO helpen we bedrijven hun duurzame projecten vorm te geven en innovaties op te schalen. Concreet kun je bij ons terecht voor samenwerking in onderzoeksprojecten, gezamenlijke technologie-ontwikkelingen en strategisch advies. Laat je alvast inspireren door enkele bedrijven die we hielpen met hun innovatieproject.

Juunoo

JuuNoo produceert circulaire interieurwanden voor de kantoormarkt. Na 3x herplaatsen is het systeem tot 50% goedkoper dan klassieke gipsplaat.

Blue
Allgro

Allgro investeerde in een waterzuiveringsinstallatie die zorgt voor 70% waterhergebruik. Afvalwater van de groentenverwerking wordt gezuiverd tot drinkwater.

Blue
SESVanderhave

Proefvelden voor gewasveredeling analyseren met drones spaart veel tijd uit,  zorgt voor betere opbrengsten voor de landbouwer en een duurzamere landbouw.

Blue

Jobs

Your knowledge creates impact

Bij VITO streven we naar een maatschappij waarin duurzaamheid de norm is. We werken daarvoor wereldwijd aan projecten die een impact hebben op de transitie naar een duurzame samenleving. We innoveren met technologische oplossingen en delen actief onze kennis met bedrijven en overheden. Wil jij mee het verschil maken? Solliciteer dan voor een van onze jobs.

13 openstaande vacatures om te ontdekken.
Slanted Right
Slanted Right
Duurzame steden
Banner Duurzame Steden blog
Luchtkwaliteit
Diepe geothermie
Circulaire economie