Wij bieden een schitterende onderzoeksomgeving op de interface tussen de academische onderzoekswereld en de toepassingsgerichte industrie.

+32 14 33 55 47

Bekijk het postdocoverzicht van onze huidige beschikbare posities als postdoctoraat.

VITO lanceert op regelmatige basis een oproep voor kandidaten, die als postdoc-onderzoeker onderzoek willen verrichten dat het strategisch onderzoek van VITO ondersteunt.

Een postdoc in het kader van het Marie Sklodowska-Curie programma

VITO steunt kandidaten die reeds een doctoraat gehaald hebben en die zich kandidaat willen stellen voor een beurs in het kader van Marie Sklodowska-Curie, of voor een andere toelage. Internationale uitwisselingen zijn hierbij een troef.

VITO biedt zichzelf aan als een gastorganisatie voor postdoctorale geassocieerde functies, onder het Horizon Europe-programma. We bieden je een levendige onderzoeksomgeving op het raakvlak tussen de academische wereld en de industrie om je verdere carrièremogelijkheden te vergroten.

VITO nodigt Marie Sklodowska-Curie Europese Fellowships uit op het gebied van duurzaam chemie en materiaalbeheer, landgebruik, energie en gezondheidstechnologie, en zal jonge Fellowship-kandidaten ondersteunen bij de voorbereiding van hun MSCA-aanvraag. Onze uitnodiging is gericht op Marie Sklodowska-Curie Postdoctoral Fellowships, met deadline 14 september 2022.

Kijk voor specifieke MSCA-onderwerpen op onze vacaturepagina voor MSCA postdoctorale functies.

Toelatingsvoorwaarden

Van de postdoctorale fellow wordt verwacht dat hij/zij onderzoek uitvoert binnen een ervaren en goed uitgerust onderzoeksteam in een van de VITO-eenheden.

De aanvrager moet een ervaren onderzoeker zijn: hij/zij moet in het bezit zijn van een doctoraat op de uiterste datum voor het indienen van voorstellen. Op de call deadline moeten ondersteunde onderzoekers maximaal 8 jaar fulltime equivalente ervaring in onderzoek hebben, gemeten vanaf de datum van uitreiking van het doctoraatsdiploma.

De hoofdactiviteit (werk, studies, enz.) van de aanvragers of het verblijfsadres mag niet in België zijn/geweest zijn (voor een periode van twaalf maanden in de drie jaar voorafgaand aan de uiterste datum voor het indienen van voorstellen).

Meer details op MSCA Postdoctoral Fellowships: pages 83 and 85.

Houd er rekening mee dat elke aanvrager slechts één voorstel kan indienen voor de oproep voor Marie Sklodowska Curie Postdoctoral Fellowships.

Aanvraagprocedure

Geïnteresseerd? Overtuig ons dan dat je de geschikte kandidaat bent waarnaar we op zoek zijn, zoals blijkt uit je CV, publicatielijst, wetenschappelijke onderscheidingen, en - last but not least - je innovatieve ideeën en vaardigheden om je onderzoeksresultaten te vertalen naar levensvatbare producten of diensten.

Kijk op onze vacaturepagina voor MSCA postdoctorale functies en neem zo snel mogelijk contact op met de aangegeven persoon voor het onderwerp dat je wilt aanvragen.