Onze projecten zijn zeer uiteenlopend, want onze opdrachtgevers komen uit zowel de industrie als de overheid, in binnen- en buitenland. Over een internationale, open en diverse werkomgeving gesproken, liefst 100 van onze 750 medewerkers komen uit het buitenland omdat ze bij VITO een unieke omgeving vinden waar ze hun R&D-talent ten volle kunnen benutten. Je bouwt hier een waardevol professioneel netwerk uit waar je tijdens je volledige carrière kunt op steunen.

Overweeg je VITO België te bezoeken?

Interessante informatie vind je hier:

Denk je er aan bij VITO te solliciteren of mogelijk te komen werken?

Wij verwelkomen graag medewerkers in onderzoeksfuncties, PhD kandidaten, post-docs, masterstudenten, gastonderzoekers en stagiairs van over de hele wereld.

Voor “International Support” kan je rekenen op de ondersteuning van het International Office VITO. Contacteer hiervoor: support.international@vito.be.

Bij het International Office kan je terecht met al je vragen en dit zowel voor, tijdens als na uw verblijf. Vanuit een “internationaal perspectief” kunnen deze uiteraard zeer uiteenlopend van aard zijn:

  • Visum, arbeidsvergunning en -kaart, verblijfstitel
  • Sociale zekerheid: bijdrage, terugbetaling medische kosten; kinderbijslag, jaarlijkse vakantie
  • Erkenning van diploma’s, Intellectuele eigendomsrechten
  • Bank en verzekeringszaken, weddes, taxen
  • Onderwijs, kinderopvang
  • Culturele aspecten, taal

Naast een specifieke ondersteuning en begeleiding op maat hebben we een onthaalprogramma voor internationale medewerkers met topics die voor hen relevant zijn.