Voor de derde keer op rij nomineerde Leaders League VITO voor de gouden award voor ‘Best IP Department in the Benelux'. Net als vorige keer leverde ons dat de eerste plaats op.

De jaarlijkse editie van de ‘Innovation & IP Forum and Awards’ vond op 31 mei plaats in Parijs, met meer dan 500 deelnemers van over de hele wereld, waaronder VITO. Lange-termijnresultaten, prestaties van de afgelopen 3 jaar, innovatieve capaciteiten, projecten en strategieën en engagement in de IP-wereld werden zorgvuldig bekeken door een 80-koppige internationale jury. 

Met trots hebben we de activiteiten en realisaties van ons IP-Departement gedeeld met de buitenwereld en zijn we in competitie gegaan met zwaargewichten zoals AB InBev, ArcelorMittal, Etex, Here Technologies, Shell en Solvay. Met succes, want voor de derde keer op rij nomineerde Leaders League VITO voor de gouden award voor ‘Best IP Department in the Benelux'. Net als vorige keer leverde ons dat de eerste plaats op. 

De ‘Innovation & IP Forum and Awards’ zijn gewijd aan de uitdagingen en opportuniteiten wereldwijd op het gebied van intellectuele eigendom, waaronder octrooien, handelsmerken, IP-geschillen en andere gerelateerde rechten. In het bijzonder wordt gekeken naar valorisatie, de organisatie van het IP-Departement, de oriëntatie in een toenemende digitaliserende omgeving, het onderhouden van externe relaties, de evoluerende IP-strategie.