Dankzij onze support medewerkers in de verschillende afdelingen en units kunnen we de core activiteit van VITO maximaal ondersteunen. Denk aan passende systemen, processen, tools en advies. Binnen support (financiële dienst, inkoop, personeel, marketing en communicatie, IT, technische dienst) werk je dienstoverschrijdend door innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor je collega’s uit te werken.

Beschikbare jobs

MARKETING & COMMUNICATIE ASSISTENT

Mol
Ondersteunend
Beschrijving: 

Het Sales en Marketing team van de VITO Remote Sensing unit coördineert en begeleidt business cases, marketingacties en communicatie activiteiten. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een profesionele en flexibele Assistent Marketing & Communicatie.


  • Je ondersteunt verschillende offline en online marketing campagnes als onderdeel van de unitstrategie. Hierbij leg je vanuit marketingstandpunt de focus op de verschillende doelgroepen van de onderneming en werk je een strategie uit om deze optimaal te benaderen.
  • Je biedt ondersteuning bij de uitwerking van verschillende unit en project gerelateerde sales en marketingactiviteiten. Hiervoor werk je nauw samen met het business development team en ondersteun je hen met het voorbereiden en opvolgen van acties, afspraken en bezoeken. 
  • Je beheert en optimaliseert de huidige CRM tool. Je vertegenwoordigt de Remote Sensing unit bij de implementatie van een CRM-pakket op organisatieniveau en staat in voor een vlotte uitrol en integratie.  
  • Je plant en organiseert nationale en internationale evenementen (wetenschappelijke conferenties, workshops, beurzen, persconferentie… ) waar je gericht optreedt als ‘PR’ agent.
  • Je vertaalt onze expertise en diensten in vloeiende teksten rekening houdend met de juiste positionering.
  • Je ontwikkelt meetinstrumenten om het succes van de kanalen en kanaal/content combinaties te evalueren en bij te sturen.
  • Je volgt de online tendensen op de voet. Je evalueert en implementeert nieuwe digitale kanalen (webinar, webcast, mobile…).
  • Je zorgt voor afstemming en alignering met de corporate marketing en communicatiestrategie van VITO. 

Niet gevonden wat je zocht? Wij zijn steeds op zoek naar toptalent. Solliciteer spontaan zodat we je kunnen contacteren zodra we een geschikte vacature hebben.

HR assistant
+32 14 33 55 72