Dankzij onze support medewerkers in de verschillende afdelingen en units kunnen we de core activiteit van VITO maximaal ondersteunen. Denk aan passende systemen, processen, tools en advies. Binnen support (financiële dienst, inkoop, personeel, marketing en communicatie, IT, technische dienst) werk je dienstoverschrijdend door innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor je collega’s uit te werken.

Beschikbare jobs

New

LABORANT NANOBIOTECHNOLOGIE

Mol
Ondersteunend
Beschrijving: 

VITO zet met haar onderzoeksprogramma “Duurzame Gezondheid” volop in op het ondersteunen van de maatschappelijke transities naar een meer preventief gezondheidssysteem. De detectie van ziektes in een vroege fase van ontwikkeling geeft vele voordelen zoals een tijdige en specifieke behandeling met een aanzienlijke kostenbesparing en de mogelijkheid om de oorzaak van een ziekte te traceren. Om de vooruitgang in het veld van vroege diagnostiek te ondersteunen, focust VITO op de ontwikkeling van biomoleculaire analytische technologieën en de selectie van biomerkers voor gezondheidskundigen, de farma en biotech industrie. Wil jij als laborant ons team rond nanobiotechnologie versterken?

  • Je draagt bij aan het onderzoek en de ontwikkeling van methoden en technologie voor klinische monsterfractionering en in-vitro diagnostische testen. Je bent verantwoordelijk voor het toepassen van hoogwaardige laboratoriumstandaarden, die relevant zijn voor onderzoek op het gebied van diagnostiek en (bio)medische innovaties. Je werkt samen met technici en onderzoekers van je eigen team, en van de chemie-, materiaal- en aërosolplatformen van VITO. 
  • Je ondersteunt je collega-technici in hun dagelijks beheer van het labo (planning, onderhoud van de apparatuur, productbestellingen, EHS-problemen,...).
  • Je hebt een goed inzicht in de 'state-of-the-art' technologie en de huidige trends in aanverwante domeinen.

COORDINATOR PREVENTIE, MILIEU EN KWALITEIT

Mol
Ondersteunend
Beschrijving: 

Als coordinator preventie, milieu en kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het evalueren, coördineren en uitvoeren van QHSE activiteiten in overeenstemming met de wetgeving en het QHSE beleid van VITO. Je rapporteert aan het hoofd van de QSHE Dienst en werkt nauw samen met 2 interne preventieadviseurs en een milieucoördinator.

  • Je beheert het geïntegreerde kwaliteits-, milieu- en welzijnsmanagementsysteem en je werkt actief mee aan de continue verbetering van de QHSE processen. Daarbij adviseer je de organisatie over quality, health, safety & environment.
  • Je analyseert, rapporteert en adviseert over risicosituaties.
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de QHSE interne audits en de opvolging van de auditbevindingen.
  • Je neemt deel aan project-/werfvergaderingen en voert werkplekinspecties uit ter controle van veiligheids- en milieuvoorschriften met het oog op preventieve verbeteringsacties om arbeidsongevallen en gevaarlijke situaties te vermijden. Je rapporteert de maatregelen en status zowel voor, tijdens als na afloop van het project.
  • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en de verbetering van de noodprocedures.
  • Je bent verantwoordelijk voor het motiveren, ontwikkelen en begeleiden van de medewerkers inzake veiligheid, milieu en kwaliteit.
  • Naast je collega’s van de QSHE afdeling werk je nauw samen met de veiligheidscoördinatoren van de verschillende afdelingen.

Niet gevonden wat je zocht? Wij zijn steeds op zoek naar toptalent. Solliciteer spontaan zodat we je kunnen contacteren zodra we een geschikte vacature hebben.

HR assistant
+32 14 33 55 72