Dankzij onze support medewerkers in de verschillende afdelingen en units kunnen we de core activiteit van VITO maximaal ondersteunen. Denk aan passende systemen, processen, tools en advies. Binnen support (financiële dienst, inkoop, personeel, marketing en communicatie, IT, technische dienst) werk je dienstoverschrijdend door innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor je collega’s uit te werken.

Beschikbare jobs

New

FINANCE PROFESSIONAL

Mol
Ondersteunend
Beschrijving: 

VITO is een toonaangevende onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. VITO levert intelligente en kwalitatief hoogwaardige oplossingen die een concurrentievoordeel kunnen betekenen voor grote en kleine bedrijven. VITO biedt objectief onderzoek, studies en adviezen op basis waarvan de industrie en de overheid hun toekomstig beleid kunnen bepalen. VITO telt zowat 900 medewerkers die mee vorm geven aan internationale projecten over de ganse wereld.  De afdeling Finance ondersteunt in samenwerking met de andere interne diensten de business units in het bereiken van hun ambitieuze doelstellingen. Het Finance team bestaat uit een 15-tal personen en wordt aangestuurd door de Manager Finance en Procurement. Om onze dienstverlening naar de business units verder te optimaliseren en professionaliseren, zijn we op zoek naar een ambitieuze  Finance Professional (m/v).


Als Finance Professional leg je de focus op  aan- en verkoopfacturatie en word je afhankelijk van de noden ook ingezet in andere activiteiten/domeinen:

 • Je zorgt voor een correcte boekhoudkundige verwerking van inkomende facturen en draagt bij tot een correcte facturatie en afrekening van projecten.

 • Je bent verantwoordelijk voor het aanbieden van day-to-day support waarbij contacten met projectverantwoordelijken noodzakelijk zijn. Je draagt bij aan een goede relatie met interne en externe stakeholders.

 • Je voert negotiaties met auditors betreffende de afgerekende projecten.

 • Je brengt het AR/AP proces in kaart, doet voorstellen ter verbetering en zorgt voor de implementatie hiervan.

 • Samen met het team draag je actief bij aan de verdere digitalisering van de dienst.

 • Je leidt of draagt bij aan finance gerelateerde projecten en bewaakt de voortgang.


New

FINANCIAL ACCOUNTANT

Mol
Ondersteunend
Beschrijving: 

VITO is een toonaangevende onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. VITO levert intelligente en kwalitatief hoogwaardige oplossingen die een concurrentievoordeel kunnen betekenen voor grote en kleine bedrijven. VITO biedt objectief onderzoek, studies en adviezen op basis waarvan de industrie en de overheid hun toekomstig beleid kunnen bepalen. VITO telt zowat 900 medewerkers die mee vorm geven aan internationale projecten over de ganse wereld.  De afdeling Finance ondersteunt in samenwerking met de andere interne diensten de business units in het bereiken van hun ambitieuze doelstellingen. Het Finance team bestaat uit een 15-tal personen en wordt aangestuurd door de Manager Finance en Procurement. Om onze dienstverlening naar de business units verder te optimaliseren en  te professionaliseren, zijn we op zoek naar een (m/v) FINANCIAL ACCOUNTANT:


 • Je zorgt een correcte boekhoudkundige verwerking van inkomende facturen en draagt bij tot een correcte facturatie en afrekening van projecten.

 • Je staat in voor de reallocatie van kosten.

 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van day-to-day support. Je draagt bij aan een goede relatie met interne en externe stakeholders.

 • Je voert negotiaties met auditors betreffende de afgerekende projecten.

 • Samen met het team breng je het AR/AP proces in kaart, doe je voorstellen ter verbetering en draag je actief bij aan de verdere digitalisering van de facturaties.

 • Je beheert de masterdatafiles. Als problem solver los je alle issues op betreffende inkomende en uitgaande facturen of speel je deze door aan de juiste personen. 

Niet gevonden wat je zocht? Wij zijn steeds op zoek naar toptalent. Solliciteer spontaan zodat we je kunnen contacteren zodra we een geschikte vacature hebben.

HR assistant
+32 14 33 55 72