Clean Vision Summit 2023

Deze editie van What's Up What's Next en de geïntegreerde Clean Vision Summit van VITO was een groot succes! We mochten ruim 250 geïnteresseerden verwelkomen in The EGG voor een inspirerende namiddag over duurzaamheid, digitalisering en industrie.

Van wetgeving over technologie-oplossingen en de manier waarop subsidies kunnen aangevraagd worden… Het passeerde allemaal de revue. Dat VITO een meerwaarde betekende in het programma, bleek uit de massale opkomst in het grote auditorium bij de sessies in het kader van de Clean Vision Summit.

Net zo belangrijk als de sessies, waren bijna traditioneel ook de netwerkmomenten die op de Clean Vision Summit werden ingelast. Van de matchmakingafspraken werd ruim gebruik gemaakt om ideeën af te toetsen en nieuwe contacten te leggen.

Inge Neven, CEO van VITO, sloot de dag af met een pleidooi voor intensieve en duurzame samenwerking. “Er zijn twee grote voorwaarden om een nieuw evenwicht te vinden”, stelde zij. “We moeten het samen doen en we moeten het nu doen.” Inge Neven gelooft sterk in de digitalisering van data en artificiële intelligentie. “We staan aan de vooravond van een revolutie door AI en digitale data.”

Bekijk de aftermovie van Clean Vision Summit 2023


Blijf up-to-date

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende edities van onze Clean Vision Summit? Laat dan hier je e-mailadres achter. We gebruiken het enkel om je informatie over de Clean Vision Summit te sturen.