Adres

VITO Berchem

Roderveldlaan 5

2600 Berchem

België

T +32 32 95 22 38

Routebeschrijving

Met de fiets

Het kantoor in Berchem ligt op de route van de Fietsostrade Antwerpen-Mechelen, die in één rechte lijn loopt langs de spoorweg. Zo fietst u bijvoorbeeld gemakkelijk vanaf het station in Antwerpen-Centraal tot aan het kantoor in Berchem. U geraakt op de Fietsostrade vanaf alle straten die erop uitgeven.

Met de trein

alle treinen naar Antwerpen, behalve de THALYS hogesnelheidstrein, stoppen in Berchem. De treinen Brussel-Antwerpen-Amsterdam stoppen om het uur ook niet in Berchem.
bij het verlaten van het perron neemt u de uitgang kant Berchem (hoge perronnummers)
u gaat naar links over de Singel.
u volgt de weg naast de spoorweglijn. Na 1300 meter ben je op je bestemming, Roderveldlaan 5. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping.

Met de bus

Er is een busverbinding van De Lijn tussen Berchem station en het satellietkantoor. Lijn 90,91 en 92 hebben een halte vlak voor het kantoor.

Met de auto

vanuit de richting Breda/Antwerpen Noord

op de Antwerpse Ring neemt u afrit 3
Antwerpen Centrum - Borgerhout, naar rechts draaien en onmiddellijk weer naar links op de Singel, die u volgt tot net voorbij de spoorwegbrug in Berchem, daar linksaf waarna je na 1200 meter op je bestemming bent. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping.

Vanuit de richting Eindhoven/Turnhout/Mol/Hasselt

u rijdt de snelweg af via de laatste (linkse !) uitrit 17, draait links de Singel op richting Berchem, u volgt de Singel tot net voorbij de spoorwegbrug in Berchem, daar linksaf en na 1200 meter ben je op je bestemming, Roderveldlaan 5, eerste verdieping.

Vanuit de richting Brussel/Mechelen

bij het naderen van Antwerpen kiest u in de tunnel het vierde rijvak vanaf rechts gezien, u neemt de uitrit Antwerpen centrum en draait rechts de Singel op richting Berchem, u volgt de Singel tot net vóór de spoorwegbrug in Berchem, daar rechtsaf, na 1200 meter ben je op je bestemming, Roderveldlaan 5, eerste verdieping.

Vanuit de richting Gent/Antwerpen-Linkeroever/Antwerpen-Zuid

op de Ring neemt u uitrit 5 (Holiday Inn Hotel), waar Berchem al staat aangegeven, draait naar links, daarna naar rechts op de Singel richting Berchem, u volgt de Singel tot net vóór de spoorwegbrug in Berchem, daar rechtsaf
na 1200 bereik je de Roderveldlaan 5. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping.