Als stichtend partner van Love Tomorrow nodigen we je graag uit op het magische terrein van Tomorrowland in Boom op donderdag 25 juli. Laat je inspireren door onze sprekers op dit wonderlijke evenement en ontdek Earthwise, een uniek platform ontwikkeld door VITO4STARTERS om duurzame bedrijven te versterken.

Ontmoet ons op Love Tomorrow

Of je nu een (aspirant-)ondernemer bent die wil bijdragen aan een betere wereld, een beslissingsnemer in een groot bedrijf of organisatie die zijn duurzaamheidsinspanningen wil maximaliseren of je bent op zoek is naar een job waar je echt een verschil kan maken: Love Tomorrow is the place to be.

Win tot €50.000 aan VITO-expertise voor je start-up door mee te doen aan onze pitchwedstrijd VITO4STARTERS en kom in contact met gelijkgestemde geesten en industrieleiders op Earthwise. Ontdek hoe we inzetten op technologische oplossingen om de SDG's te bereiken en woon onze live G-STIC podcast bij op Love Tomorrow.

Plan een ontmoeting met onze HR-partners op de Love Tomorrow Job Fair en ontdek hoe we de magie in de praktijk brengen door de keynotes van onze collega's bij te wonen.

VITO-experts op het podium

Duurzaamheid is de core business van VITO. We zijn de voorkeurspartner van bedrijven, organisaties en bestuursorganen die hun overgang naar een duurzame aanpak willen versnellen. Op Love Tomorrow laten enkele van onze experts hun licht schijnen over hun inzichten en toepassingen om die overgang te maken.

SECURE YOUR RETURN TICKET FROM MARS: A LOVE TOMORROW JOURNEY

Dirk Vangeneugden

Ga mee op een buitengewone reis met Dirk Vangeneugden als hij een van de meest monumentale uitdagingen van de verkenning van Mars ontrafelt: een terugkeer naar de aarde. En hoe gaan we voedsel verbouwen, water produceren en zuurstof opwekken op de rode planeet?

Weinig mensen beseffen dat de meest geavanceerde ruimtetechnologie hier in Vlaanderen wordt ontwikkeld. Ga met Dirk mee op zijn Love Tomorrow-reis en zie hoe doorbraken die ontworpen zijn voor de ruimtevaart enkele van de meest dringende uitdagingen van de aarde kunnen aanpakken. Mis deze unieke kans niet om de toekomst van de ruimtevaart en de diepgaande impact ervan op onze wereld te verkennen.

Meer over Dirk

EMBRACING AFRICA TO ENTER THE FUTURE: A LOVE TOMORROW JOURNEY

Katrien Van Hooydonk en Toon Driesen

Afrika, een dichte buur en het snelst groeiende continent, wordt vaak verkeerd begrepen en gaat gehuld in mythes. Katrien en Toon vertellen vanuit hun samenwerking en ervaringen inspirerende verhalen over innovatie en creativiteit. Om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te pakken, is het dringend tijd om hulpverlening opnieuw te bekijken en de barrières tussen internationale ontwikkeling en innovatie te slopen. Door opportuniteiten te vinden in de dagelijkse strijd en te innoveren vanuit noodzaak, presenteren ze oplossingen die ons op weg helpen naar welvaart en fundamentele verandering. Ga met hen mee op een reis die de mogelijkheden van Afrika belicht en de cruciale rol van Afrika bij het vormgeven van een betere toekomst voor iedereen.

Meer over Katrien

I SPY, I SPY WITH MY LITTLE EYE: A LOVE TOMORROW TAKE ON BATTERY RECYCLING

Kris Broos

In onze geëlektrificeerde en intelligente wereld pakken Kris Broos en zijn team het urgente probleem van batterijafval en de maatschappelijke impact ervan aan. Ontdek hoe ze gebruik maken van röntgentechnologie in combinatie met geavanceerde AI om een revolutie teweeg te brengen in sorteer- en recyclingprocessen. Door de kringloop van onze batterijgevoede toekomst te sluiten, bieden ze innovatieve oplossingen die in lijn zijn met de zich ontwikkelende duurzaamheidsnormen. Ga met Kris mee op deze verhelderende reis en verken de veelbelovende vooruitzichten van een duurzame toekomst.

Meer over Kris

OUR SHIFT TO PROACTIVE HEALTH THROUGH PERSONAL DATA: A LOVE TOMORROW JOURNEY

Nathalie Lambrechts

Vandaag de dag genereren onze apparaten een enorme hoeveelheid gegevens die steeds persoonlijker en intiemer worden, maar ook ongestructureerd, gefragmenteerd en verspreid. Voor Nathalie en haar team is deze informatie een potentiële goudmijn om zowel de individuele als de publieke gezondheid te verbeteren.

Nathalie zal de implementatie van gedurfde oplossingen met het publiek delen, waarbij ze ingaat op kwesties als privacy. Haar missie is het bevorderen van een toekomst waarin gezondheid een participatief, gemeenschapsgestuurd en proactief aspect van het dagelijks leven is.

Meer over Nathalie

UNVEILING THE TRUE COST OF FASHION: A LOVE TOMORROW JOURNEY

Tom Duhoux

Met een achtergrond in baanbrekende projecten zoals HNST Circular Jeans en invloedrijk onderzoek bij VITO, brengt Tom een persoonlijk verhaal op het podium.  Ontdek hoe zijn reis heeft geleid tot een revolutionaire aanpak van de milieu- en sociale gevolgen van de mode-industrie. Zal True Cost Labelling het consumentengedrag en de industrienormen veranderen? Leer over het potentieel van True Pricing en hoe kwantificering van impactprestaties een nieuw verhaal voor onze kleding kan vormen.

Meer over Tom

Mis Love Tomorrow 2024 niet!

Versnel je ambities op vlak van duurzaamheid en verzeker je vandaag nog van een plek op Love Tomorrow 2024.