Op dinsdag 14 juni 2022 organiseert VITO de derde editie van de Clean Vision Summit in de Bijloke in Gent. Tijdens dit business event krijg je als bezoeker in één dag een overzicht van duurzame VITO-innovaties voor de volgende thema’s: energieoplossingen voor de toekomst, de circulaire en bio-gebaseerde economie in de praktijk, hoe kunnen we meer doen met minder water, en preventieve en gepersonaliseerde gezondheidszorg.

Verwacht inzichten en demonstraties van VITO-experts en specialisten uit de markt, scherpe debatten over actuele topics en netwerkmogelijkheden met onze experts en potentiële partners om jouw business op een duurzame manier te doen groeien. 

Tijdens technology pitches stellen VITO’ers hun uitdagende (groei) projecten voor en bekijken we mogelijke samenwerkingen en/of technologische ontwikkelingen, samen met jouw bedrijf. 

Hoe kan je al deze opkomende innovaties als voordeel inzetten in je bedrijf? 

Mis deze kans niet om de laatste nieuwe opportuniteiten in duurzame technologie voor jouw bedrijf in Gent te komen ontdekken!

Meer info

 

Waar? Bijloke Gent

Wanneer? Dinsdag 14 juni 2022 (vanaf 10 uur) 

Dit event wordt georganiseerd met Covid Safe Ticket en de geldende coronamaatregelen van dat moment zullen toegepast worden.

Infographic

Contact:
+32 14 33 51 73