Universiteit Hasselt campus Oude Gevangenis

Woe 13 of di 19 maart 2019 om 19u

VITO en Universiteit Hasselt voeren in opdracht van het Vlaams Agentschap Onroerend erfgoed een studie uit naar de waarde van onroerend erfgoed voor de Vlaming. We zoeken mensen die hun mening willen delen rond hoe ze over onroerend erfgoed denken, wat ze belangrijk of helemaal niet belangrijk eraan vinden... Verder gaan we ook enkele vragen met de groep overlopen om na te gaan of alles duidelijk is en of we geen belangrijke waarden vergeten. De resultaten van deze focusgroep worden gebruikt bij het opstellen van de definitieve vragenlijsten.

Als dank voor uw inbreng ontvangt u van ons een cadeaucheque van 10€ na de focusgroep. Hiermee kan u terecht in heel wat winkels.

Wat is een focusgroep?

Een focusgroep is een groep van mensen die voor een bepaalde groep in de samenleving staat. In deze studie moet de groep een goed beeld geven van de Vlaamse bevolking. Dit wil zeggen dat er voldoende verschil moet zijn in leeftijd, geslacht en opleiding. De bedoeling is om ideeën uit te wisselen rond een bepaald thema: in dit geval de waarde van onroerend erfgoed.

Hoe meld ik me aan?

Deelname is op vrijwillige basis. Als u besluit deel te nemen aan de focusgroep, dan kunt u een mail sturen naar onderzoeker Inge Liekens: Inge.liekens@vito.be met vermelding van uw naam, geslacht, leeftijd, opleiding (lagere school, middelbaar, hoger onderwijs) en voorkeursdatum. We laten u dan zo snel mogelijk iets weten.