De boormachines op basis van deze nieuwe technologie zullen naar verwachting veel sneller boren dan de bestaande mechanische boormachines in specifieke geologische situaties.

Sunward is een van China’s grootste fabrikanten van technische machines. Het is één van de grootste fabrikanten van boormachines in China en daarbuiten. Sunward heeft altijd open gestaan voor technologische innovatie om zich concurrerend te positioneren in de markt.

VITO heeft een baanbrekende technologie ontwikkeld in de boorsector. Deze technologie en de bijhorende knowhow kunnen worden gebruikt om innovatieve boormachines te produceren om de moeilijkheden van de huidige conventionele boormachines in bepaalde geologische omstandigheden te overwinnen.

De partijen zijn bereid hun krachten te bundelen om de technologie van VITO te integreren in de huidige technologie/productportfolio van Sunward en om op basis van dit baanbrekende boorconcept boormachines van wereldniveau te ontwikkelen. De boormachines op basis van deze nieuwe technologie zullen naar verwachting veel sneller boren dan de bestaande mechanische boormachines in specifieke geologische situaties, zoals harde rotsen, en het zal ook helpen om de totale boorkosten in harde boorprojecten aanzienlijk te verlagen. Daarom zal deze samenwerking een grote bijdrage leveren aan de boor- en engineering sector.

Contact:
+32 14 33 50 15