2021

Ondanks de uitdagingen van de coronacrisis sloot VITO 2021 af met een positief resultaat. VITO blijft verder groeien waarbij de nieuwe klimaat- en waterprojecten de resultaten een extra impuls geven. De oprichting van Clean Vision Invest stimuleert het valorisatie- en spin-offbeleid en begint zijn vruchten af te werpen.

De verkoop van de VITO spin-off LCV (Laser Cladding Venture) is hierbij een goed voorbeeld, waarbij extra middelen voor onderzoek en valorisatie zijn gegenereerd. Tezamen met de steun die VITO verleent aan Vlaanderen, Europa en de industrie, zijn we hierdoor goed voorbereid voor de uitdagingen van de komende jaren.

Lees het online jaarverslag 2021 >

Bekijk de printversie van het jaarverslag 2021 >

Voorgaande jaarverslagen

2020

In 2020 kon VITO ook niet aan de impact van de coronacrisis ontkomen. Ondanks de moeilijke omstandigheden wist VITO de groei van de laatste jaren te handhaven en kunnen we 2020 met een positief resultaat afsluiten. Het toont aan dat VITO, met blijvende aandacht voor een goed project management en efficiënt kostenbeleid, klaar is voor de uitdagingen van het post-corona tijdperk.

Bekijk de printversie van het jaarverslag 2020 >

2019

Met het jaarverslag van 2019 wil VITO een overzicht geven van haar activiteiten in het voorbije jaar.
En de resultaten mogen zeker gezien worden.

Bekijk de printversie van het jaarverslag 2019 >

2018

De wereld is in verandering. Het bewustzijn dat ‘duurzaam’ een werkwoord is, groeit. Ook in 2018 hebben VITO-onderzoekers belangrijke stappen gezet om ons naar een duurzamere wereld te leiden.

Bekijk de printversie van het jaarverslag 2018 >

2017

We blikken terug op de nieuwste innovatieve ontwikkelingen, opgestarte projecten, cijfers en highlights van 2017.

Lees het online jaarverslag 2017 >

Bekijk de printversie van het jaarverslag 2017 >