Door samenwerking, schaalvergroting en toenemende expertise kunnen we samen slimmer gebruik maken van bestaande duurzame oplossingen en nieuwe technologieën ontwikkelen. Die technologieën willen we haalbaar en rendabel maken. Benieuwd hoe we kunnen samenwerken en jouw doelstellingen helpen realiseren?

Geen resultaat gevonden.

Je zoekt een partner om een businessidee op de markt te brengen?  We bieden onze expertise aan in alle fasen van de ontwikkeling van jouw bedrijf of product. Gaande van het uitwerken van prototypes tot het zoeken van de juiste partners en het vinden van de meest optimale kapitaalmiddelen zodat je jouw kansen op de markt kan maximaliseren. Onze doelstelling is simpel, we maken van jouw idee een succesvolle, nieuwe start-up. We injecteren kennis en intellectueel eigendom in de economie.

VITO government

Als beleidsmaker neem je beslissingen weldoordacht. VITO wil daarom een partner zijn voor overheidsdiensten.  En dit voor langdurige technologische en wetenschappelijke ondersteuning op gemeentelijk, provinciaal, Vlaams, federaal en Europees niveau. Zo kunnen overheden wetenschappelijk onderbouwde innovatieve doorbraakprojecten voorbereiden en uitvoeren. Bekijk hier welke projecten we al realiseerden op de verschillende beleidsniveaus.

VITO ondersteunt actief KMO’s in hun innovatiebehoeften voor alle domeinen waar VITO kennis en technologie heeft.  Het KMO team brengt je in contact met VITO experten, begeleidt je op vlak van subsidiemogelijkheden en blijft je uniek aanspreekpunt voor andere aspecten. Daarnaast worden KMO’s en grote ondernemingen aan de hand van een uniek co-creatie programma bij elkaar gebracht om samen tot innovaties te komen. Ook organiseert het KMO team geregeld in samenwerking met andere organisaties een open oproep voor consortium projecten.

Nieuws