Was u ooit actief betrokken bij de VITO-activiteiten, als werknemer, doctoraatstudent, postdoc of gastonderzoeker? Sluit dan vandaag nog aan bij het netwerk van gewezen collega’s en blijf deel uitmaken van de VITO-visie.

+32 14 33 55 47

Bezoek de VITO alumni corner tijdens G-STIC Industry Night

Van 28 tot 30 november organiseert VITO de G-STIC-conferentie in Brussel. Doelstelling: technologische innovatie en besluitvorming verbinden voor meer duurzaamheid.

Tijdens de Industry Night op 29 november brengen we de VITO alumni expert community en een selectie groep G-STIC sprekers en VITO-experten samen in een informele setting om: 

  • te spreken met andere technologische experten en beleidsmakers in een informele sfeer
  • mogelijke toekomstige samenwerkingspartners te ontmoeten
  • de juiste partners te ontmoeten om versneld tot geïntegreerde oplossingen te komen
  • inspiratie en nieuwe ideeën op te doen

Dit event is gratis. Een G-STIC conference registratie is niet nodig. Interesse?

Onze missie

Het VITO Alumni Netwerk verbindt en betrekt mensen die VITO van binnen hebben leren kennen en die hun drijfveren vinden in dezelfde waarden: duurzaamheid, openheid, inventiviteit door creativiteit, wetenschappelijke uitmuntendheid en een positieve maatschappelijke impact.

Door ideeën, talenten en middelen te delen levert het netwerk een actieve bijdrage aan een gemeenschappelijke ambitie: het versnellen van de transitie naar een duurzame wereld.

Lid worden kan als je ooit bij VITO werkzaam bent geweest, op welke plek en in welke functie of rol dan ook, en je buiten VITO nog steeds actief bent op professioneel of wetenschappelijk gebied.

3 redenen om lid te worden

Je blijft betrokken bij activiteiten van je ex-collega’s
Je blijft up-to-date via de kennis en de contacten die in het Alumni Netwerk zitten
Je krijgt de kans om interactief mee je stempel te drukken op een toekomstige duurzame wereld