Inwoners van Oost- en West-Vlaanderen ontdekken met eerste wetenschappelijk onderbouwde en gratis energieaudit tool het besparingspotentieel van hun woning.

Hoe kunnen we het energieverbruik in uw woning zoveel mogelijk optimaliseren?

Dat is dé vraag die Cozie en EnergyVille/VITO beantwoorden met een Homefit energierapport. Een Homefit rapport laat op een gebruiksvriendelijke manier zien welke renovatiemogelijkheden het meest geschikt zijn voor een woning en hoeveel de eigenaar daarmee kan besparen op zijn/haar energiefactuur. Bovendien is een Homefit volledig gratis en wetenschappelijk onderbouwd. Hierdoor kan iedereen makkelijk een beeld krijgen van de meest geschikte verbeteringen aan de woning.

België telt een groot aantal bestaande woningen die toe zijn aan een grondige energierenovatie. Bovendien zijn individuele gebruikers ook vaak zelf op zoek naar accuraat renovatieadvies om te besparen op hun energiefactuur. Met Homefit willen Cozie en EnergyVille/VITO deze noden beantwoorden en publieke en private belanghebbenden ondersteunen bij de overgang naar een duurzame stedelijke omgeving.