Een 100-tal medewerkers zijn vandaag actief in zeer diverse ICT-functies verspreid over de verschillende business units en het centrale ICT-departement. Binnen onze research projecten zijn IT-competenties van cruciaal belang. Je staat in voor de IT-component in onze onderzoeksprojecten en dit in samenwerking met een multidisciplinairprojectteam.

Beschikbare jobs

FRONT END WEB APP DEVELOPER

Mol
IT
Beschrijving: 

Front-end web app developer met interesse in duurzaamheid


Ben jij een front-end web app developer met interesse in duurzaamheid en innovatie? Is UX key voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou.


FRONT-END WEB APP DEVELOPER


VITO observeert, evalueert, visualiseert en voorspelt de impact van menselijke activiteiten op het land, in de lucht en in het water. Met focus op duurzaamheid en maatschappelijk relevantie, adviseren we bedrijven en overheden over duurzaam landgebruik op basis van onder andere specialistische sensoren, voorspellende algoritmes en geo-ruimtelijke oplossingen.
Het IT-team heeft een focus op het gebruiksvriendelijk aanbieden van complexe onderzoeksmodellen via web- of desktopapplicaties. Binnen de unit Ruimtelijke Milieu Aspecten van VITO kan je écht het verschil maken en mee werken aan een betere wereld.

  • Je werkt, samen met je collega’s, in nauw verband met verschillende onderzoekers die elk expert zijn binnen hun domein.
  • Verscheidene IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid en je volgt het project van bij de analyse tot aan het eindresultaat nauwgezet op.
  • Jouw kennis en input bepalen mee de richting van het eindresultaat.
  • De gebouwde oplossing toets je af bij je klanten.
  • Je evalueert gebruikte methodes en doet voorstellen tot verbetering.
  • Je neemt verantwoordelijkheid op en bent communicatief en organisatorisch sterk om jouw projecten succesvol af te ronden binnen de vooropgestelde tijd, kwaliteit en budget.


HR assistant
+32 14 33 55 72